Šteniatka v nových domovoch

19.09.2013 21:18

Aimee Wild Shamrock

(Toffinka) odišla ako prvá do nového domova. Noví majitelia Dominika Drgoňová a Matej Mĺkvy si ju starostlivo vybrali. Toffinke sa v novom domove páči a všetkym robí radost.

 

Aoife Wild Shamrock

Ífuška - najživšia fenka sa dostala do noveho domova ako druhá. Jej novou majiteľkou je Janka Šipošová. Obidve dievčatá si úžasne rozumejú, a tešia sa zo seba navzájom a my s nimi :-)

 

Agha Wild Shamrock

Agha odišla na sever Slovenska k novej majiteľke pani Majke Skácelovej. Ahga (Agatka, Aginka) je spokojná, všetko preskúmava a teší sa na spoločné chvíle v príjemnej novej rodine

 

Athy (Atajko) Wild Shamrock - jeho novými majitelmi sú Miška Čelková a Jožko. Atajko je veľký nezbedník, ale tvári sa úplne ináč (posúďte sami)

 

Armoy Wild Shamrock (Charlie-Karolko)

(Karolko) náš obľúbenec sa dostal do skvelej rodiny Machalových

Charlie je spokojný v novom domove a o program má vo viacčlennej rodine a parťáčke Bibe postarané.

 

 

V chovateľskej stanici zostávajú Aran Wild Shamrock a Abbey Wild Shamrock

 

ČO NA ZÁVER

Bol to vytúžený vrh. Šteniatka sme vychovávali s láskou v centre rodiny.

Veľmi nás teší, že sa šteniatka dostali do dobrých rúk a postupne sa prirodzene začleňujú do nových rodín. Sme presvedčení, že všetkých nových majiteľov čaká veľa zábavy s novými členmi rodiny.

Prajeme novým majiteľom, aby našli v tomto úžasnom plemene oddaných a milujúcich priateľov a šteniatkam prajeme dostatok lásky, zdravia, dlhý a spokojný život v nových domovoch.

Ladislav a Beata